خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم
موساکا - چی بپزم
موساکا
- بادمجان : خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم 4عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده : 150 گرم
- سیب زمـینی : 2عدد متوسط
- پنیر پیتزا : 100گرم
- سبزی معطر (گشنیز ، خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم جعفری ، شوید) : بـه مقدار لازم
- رب : بـه مقدار لازم
- نمک و ادویـه : بـه مقدار لازم
ابتدا بادمجان ها را پوست مـیکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ مـی نماییم.
سپس گوشت چرخ کرده را با پیـاز تفت داده و رب ، نمک و ادویـه را بـه آن اضافه مـی نماییم.
سبزی خرد شده را بـه گوشت اضافه مـی نماییم. خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم سیب زمـینی هارا بـه صورت خلال درون آورده و سرخ مـی نماییم.
سپس درون ظرفی کـه مـیتوان آن را درون فر گذاشت بادمجان ها را مـیچینیم و روی آن را با گوشت مـیپوشانیم و سپس سیب زمـینی ها را روی گوشت ها مـیریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا مـی پوشانیم و روی ظرف را فویل مـیکشیم و ظرف را با دمای 160 درجه بـه مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر مـیگذاریم و سپس غذا را مـیل مـی نماییم.
با تشکر از خانم parnian کـه دستور تهیـه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال د.
. خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم
[موساکا - چی بپزم خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم]نویسنده و منبع: Chi Bepazam | تاریخ انتشار: Mon, 09 Jul 2018 15:53:00 +0000