موساکا

  • بادمجان : خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم 4عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده : 150 گرم
  • سیب زمـینی : 2عدد متوسط
  • پنیر پیتزا : 100گرم
  • سبزی معطر (گشنیز ، خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم جعفری ، شوید) : بـه مقدار لازم
  • رب : بـه مقدار لازم
  • نمک و ادویـه : بـه مقدار لازم
  • ابتدا بادمجان ها را پوست مـیکنیم و به صورت ورقه های نازک درآورده و سرخ مـی نماییم.
  • سپس گوشت چرخ کرده را با پیـاز تفت داده و رب ، نمک و ادویـه را بـه آن اضافه مـی نماییم.
  • سبزی خرد شده را بـه گوشت اضافه مـی نماییم. خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم سیب زمـینی هارا بـه صورت خلال درون آورده و سرخ مـی نماییم.
  • سپس درون ظرفی کـه مـیتوان آن را درون فر گذاشت بادمجان ها را مـیچینیم و روی آن را با گوشت مـیپوشانیم و سپس سیب زمـینی ها را روی گوشت ها مـیریزیم و بعد از این مراحل روی مواد را با پنیر پیتزا مـی پوشانیم و روی ظرف را فویل مـیکشیم و ظرف را با دمای 160 درجه بـه مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فر مـیگذاریم و سپس غذا را مـیل مـی نماییم.
  • با تشکر از خانم parnian کـه دستور تهیـه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال د.

    48 نظر به منظور موساکا

    نظرت چیـه؟

    . خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم




    [موساکا - چی بپزم خلال پسته بادام رو چه جوری بپزم]

    نویسنده و منبع: Chi Bepazam | تاریخ انتشار: Mon, 09 Jul 2018 15:53:00 +0000